Så mye på to uker

God ettermiddag!

Beklager for at jeg ikke fikk postet innlegg om hva jeg gjorde på ferien min, som jeg lovte. Når jeg holdt på å skrive innlegget igår, ville ikke de siste bildene bli lastet opp p.g.a blogg.no skulle drive med noen oppdateringer. Men her kommer det, litt forsinket:

Først dro vi til Drammen og sovover der en natt, før vi kjørte videre til en liten bondeby på vestlandet.


Der vi så på film, tok anisktmaske og hadde en liten photoshoot med min kusine.

Jeg tenkte jeg skal lage et eget innlegg om photoshooten, så dere får sett litt. Sounds good?

Etter å ha vært på vestlandet et par dager, kjørte vi ned til Drammen igjen, for å ferie gullbryllupet til mormor & morfar. Var en super koslig feiring!Søte oldemor.Etter helgen i Drammen med feiring av gullbryllup, ble jeg med onkelen og tanten min bort igjen til vestlandet. Og der ble det baking, og film så og si hver dag. Alltid like hyggelig og avslappende å være der!Vi så Soul surfer (bildet over), Colombiana og Abduction. Alle tre filmene anbefales!

Deretter bærte det videre til Drammen igjen, og være hos min gode farmor i to dager. I løpet av en av de dagene, dro vi inn til Hønefoss som en liten dagstur. Der besøkte jeg min søte vennine Malene, koslig å treffe gamle venniner igjen! Vi spiste på en cafè og gikk litt rundt i byen og shoppet.
Fine Hønefoss by!Siden mamma og pappa skulle i et bryllup som var i Tønsberg, satt jeg på og besøkte Dina i samme slengen.
Spiste en herlig, god foccaica toast med ost og skinke fra Wayne's coffee, i Tønsberg. Er du i nærheten av Wayne's coffee, må du bare smakte toasten! Også var de jo så herlige som jobbet der, gikk derfra med en god følelse.


Vi så også på Fritt Vilt 3, min første skrekk film. Ble litt overrasket at den ikke var så ille, det var greit nok, siden jeg ikke er den store fanen av skrekk filmer.
Filmkos må man ha.
Og plutselig var to uker gått, og vi var på vei hjem igjen. Som tiden fløy, veldig fornøyd med og rukket så mye på kort tid. Blitt mye kjøring i bil og buss, men det takler vi. Minnerik og hyggelig ferie!

Hva har du gjort i ferien så langt? Har du hatt det kjekt?

8 kommentarer

Lena Adele

01.08.2012 kl.15:58

Virker som du har hatt det ganske fint i ferien så langt :-) Jeg har hatt det fint, men savner en tur til syden.

maartejohannessen

01.08.2012 kl.15:58

fine bilder
Det så ut som en fin ferie :) Likte bildene!
fine bilder:D
Herlige bilder :)

amaliebjornhom

01.08.2012 kl.17:24

Fine bilder :)

Malene

01.08.2012 kl.17:27

Fine bilder :)
nydelige bilder ! ser ut som du har hatt en fin ferie :)

Skriv en ny kommentar

Marit

Marit

17, Trondheim

Hallo! Jeg heter Marit, og driver med kickboxing. Jeg blogger om det som interesserer meg, så her kan alt mellom himmel og jord komme inn. Det dukker vel opp innlegg innemellom, litt ofte og kanskje litt sjeldent, så du får bare følge med!

Kategorier

Arkiv

hits