Pink lemonade

Hei, hei!

Nå er jeg fremme på vestlandet, eller egentlig kom jeg i forigårs. Det blir ikke så mye blogging, siden jeg vil jo selvfølgelig være mest med slekten når jeg faktisk kan!Imorgen resier vi igjen til Buskerud, og kommer til å være der i helgen for å feire gullbryllupet til mormor og morfar. Jeg kommer ikke til å ha internett der borte, så det blir desverre ikke oppdatering før på søndagen eller mandagen.

Her er noen bilder fra de siste dagene:
En utrolig lang kø vi stod i, til vi fant ut at vi kunne kjøre en snarvei.. Heldigvis stod vi ikke så lenge, som de som stod helt forrest.


"The Guardian", så artig at jeg påvirker familien slik at de også vil se filmen. Merkelig at det jeg blogger om påvirker folk og gir dem lyst til å prøve ut noe av tingen jeg legger ut. Så utrolig artig!


Pink lemonade, en super god drink uten alkohol. Tenkte jeg skulle lage en video om hvordan man lager den, noen intresserte?

Hva synes du om bildene? Skal jeg lage video om hvordan man lager pink lemonade?

5 kommentarer

fine bilder:-)

Kine

20.07.2012 kl.09:49

Haha! Videooo:D

Thea

20.07.2012 kl.21:42

så fine bilder! :-)
fine bilder!

M.rødde

24.07.2012 kl.16:02

lag video :D

Skriv en ny kommentar

Marit

Marit

17, Trondheim

Hallo! Jeg heter Marit, og driver med kickboxing. Jeg blogger om det som interesserer meg, så her kan alt mellom himmel og jord komme inn. Det dukker vel opp innlegg innemellom, litt ofte og kanskje litt sjeldent, så du får bare følge med!

Kategorier

Arkiv

hits