Min mening om shift

Noen av dere har vel hørt om den nye tyggisen som skal skifte smak, stimorol shift. Den måtte jeg prøve, så da tenkte jeg at jeg skulle dele min mening med dere om den.

Den skulle tydeligvis skifte smak fra bringebær til mint, og det gjorde den å. Helt på førsten smaker den bringebær, men det varer ikke så lenge før den skifter smak til mint. Jeg likte veldig godt smaken og synes den er god. Men den kunne ha litt lengere bringebærsmak. synes jeg. Det er etter smak og behag om man liker den.


Uten på pakken ser den spennende og fristende ut!Helhet: Smaken er veldig god og det er sant at den skifter smak. Men det kunne ha vært litt mer bringebærsmak. Pakken ser fristende og bra ut. jeg gir den en - 6 ( fra karakter 1- 6) p.g.a at den kunne ha litt lengre bringebærsmak. Jeg anbefaler denne tyggisen garantert, prøv den!

Har du smakt den? Hvis ja, hva synes du?

> Marit

4 kommentarer

frappeluxe <3

17.08.2010 kl.22:34

Nei, har ikke smakt den ;)

Men jeg tror jeg må gjøre det snart, hehe.

frappeluxe <3

18.08.2010 kl.20:12

Nå har jeg prøvd den :D

Frida

20.08.2010 kl.17:32

Kjempegod tyggis. Er det den som skifter smak?
Synes den er utrolig god! Både med bringebær - mint og appelsin - mint :o)

Skriv en ny kommentar

Marit

Marit

17, Trondheim

Hallo! Jeg heter Marit, og driver med kickboxing. Her kan alt komme inn, antrekk, tanker, hverdag, trening, alt som finnes i hele universet! Det dukker vel opp innlegg innemellom, litt ofte og kanskje litt sjeldent, så du får bare følge med!

Kategorier

Arkiv

hits