Litt om meg

Hei!

Siden jeg er en helt ny blogger, tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om meg selv. Dette er min aller første blogg. Jeg har nesten akkurat flyttet til Trondheim, jeg har vært her i cirka 3 uker.  Det er første gang vi bor her (Når jeg sier vi mener jeg. mamma,pappa og meg). Før vi flyttet hit bodde vi i Hønefoss. Mine to søsken er igjen i Hønefoss, så nå er jeg enebarn. Forresten mel er forkortelse for navnet mitt: Marit Eikemo Larsen. Det er derfor jeg valgte at bloggen skulle hete mel1, jeg la til et 1tall bak, siden noen allerede het mel.blogg.no. Nå vet du litt om meg : )


Legger til et bilde av meg

Har du noen tips til meg som er en ny blogger?

Love Marit

5 kommentarer

sv; Ja, jeg er 94 ;D

Jeg bor på jonsvatnet, og skal enten begynne på brundalen eller heimdal til høsten (håper på heimdal!). Jeg kjenner faktisk noen på ugla :)

Si fra om du ser meg en gang ;D

Og... Du MÅ lære deg trøndersk, du kan ikke bo her og snakke bokmål ;D
sv; Hva med de? :)
sv; Det er en som begynner i niende, han heter Bjørn, og er egentlig litt rar. Det er også en som heter Audun som begynner i tiende, han er hvert fall rar, han kler seg i KUN svarte klær og er skikkelig emo, men ikke kall han emo, da klikker han :p

Ellers kjenner jeg kun folk som begynner på vgs dessverre.

June

16.08.2010 kl.21:10

Sykt bra Marit!! :D

Marit

16.08.2010 kl.21:35

June: Tusen takk!! Setter pris på det! :D :D

Skriv en ny kommentar

Marit

Marit

17, Trondheim

Hallo! Jeg heter Marit, og driver med kickboxing. Her kan alt komme inn, antrekk, tanker, hverdag, trening, alt som finnes i hele universet! Det dukker vel opp innlegg innemellom, litt ofte og kanskje litt sjeldent, så du får bare følge med!

Kategorier

Arkiv

hits